Det Rätta Varumärket

När du står och väljer mellan de olika franchisealternativen på marknaden så är det flera aspekter som spelar in. Den första aspekten ska vi kika lite närmare på här, Branding – Det Rätta Varumärket.

Anytime Fitness erbjuder en affärsmodell som blandar det kommersiella med din vardagslivsstil, vilket möjliggör en balans mellan arbete och fritid. bekvämligheten och överkomligheten för vår produkt, för både franchisetagare och medlemmar. Detta är bara en av de många funktioner som gör att vår verksamhet kan frodas. Anytime Fitness öppnade sin första klubb i 2002 i Minnesota, USA och är nu världens största hälsokedja med över 4,300 klubbar, 3 miljoner medlemmar i över 30 länder och vi växer fortfarande. Det här är varför en ny medlem ansluter sig till en Anytime klubb varannan minut.

Till medlemmar, Anytime Fitness representerar:

BEKVÄMLIGHET
Säkra, trygga miljöer, öppet dygnet runt, 365 dagar om året med 4300 + klubbar runt om i världen.

GEMENSKAPEN
Våra klubbar är inte bara små gemenskaper, utan de gynnar lokalbefolkning och det större området också.

KVALITET
Toppmodern utrustning i välkomnande miljöer – Hälsoklubbkänsla till
ett överkomligt pris

KVANTITET
Vår ‘gå med en, gå med alla’ policy ger medlemmar tillgång till över 4,300 Anytime Fitness klubbar globalt.

En annan värdefull aspekt när man tittar på Anytime Fitness varumärke är den personliga service och det personliga bemötande våra medlemmar får så fort de sätter sin fot på någon av våra klubbar. Vi bryr oss om våra medlemmar, vi vill vara med och ta ansvar för deras personliga utveckling och hjälpa dem att nå sina fitness mål. Det är därför vi se till att alla medlemmar får en fri konsultation när de börjar och ett skräddarsytt träningsprogram. Detta tillsammans med vår nya revolutionerande träningsapp som varje medlem får ta del av gör att hela vårt varumärke kännetecknas av medlemmen står i centrum, personal som bryr sig om just dina framsteg, en maskinpark i högsta klass, varierande träningsmöjligheter anpassade till just dina behov samt att vi ligger i den tekniska framkanten vad gällande hjälpmedel online.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s