Anytime Fitness Firar Sitt 4,000:e Gym i Shanghai, Kina

Världens Snabbast-Växande Gym kommer snart att vara Den Enda Franchise på Alla 7 Kontinenter  

[Borås, Sverige –  14 mars, 2018]Anytime Fitness, världens snabbast växande Fitness Center under 10 år i rad, kommer att fira invigningen av det 4,000:e gym den 16 mars i Shanghai, Kina.  Dessutom, efter att ha formaliserat ett avtal om att öppna gym i Marocko, Anytime Fitness kommer att fullfölja planer på at öppna minst ett nytt gym i Antarktis – som skulle göra Anytime Fitness den första franchise historiskt mässigt med anläggningar på alla sju kontinenter.

“Vårt uppdrag är att ‘Förbättra självkänslan i världen,’ säger Chuck Runyon, CEO och en av grundarna av Anytime Fitness.  “Det kan låta som ett djärvt mål, men vi är mycket seriösa med det. Vi kommer snart att ha 4,000 gym öppna i mer än 30 länder på alla sju kontinenter.  Var och en av dessa gym stödjer ett litet sällskap av likasinnade personer som är fast beslutna att njuta av hälsosammare, gladare och mer aktiva livsstilar.  Det är vad vi menar med att ‘förbättra självkänslan i världen.’”

Anytime Fitness Around the World.png

ATT BLI FRISKARE ÄR VÅRT GEMENSAMMA SPRÅK: Video

Komplett med en kinesisk drakedans och en ceremoniell banbrytande, 4,000:e gym firandet kommer att äga rum på en Anytime Fitness gym som för närvarande är under konstruktion i Shanghai.  Anytime Fitness är den första och enda U.S.-baserade gym som har beviljats en franchising-licens i Kina.  För närvarande finns det 11st Anytime Fitness gym öppna och verksamma i Kina.

“Vi är baserade i bostadsområden inom gångavstånd där människor bor och arbetar och når ut till människor på ett sätt som är icke-skrämmande, avskräckande, relaterat och personlig,” säger Maurice Levine, den masterfranchisetagaren för Anytime fitness in China.  “Mindre än 1% av de 1.4 billion människor som bor i Kina är medlemmar i en fitness klubb.  Vi är redo för att införa högkvalitativa hälso-och fitness program i hela landet.”

REKORD TILLVÄXTTAKT

Inc.com nyligen hänvisade till Anytime Fitness som ” snabbast växande fitness franchise genom tiderna.  Grundad i 2002, tog det Anytime Fitness endast 16 år för att nå 4,000 gym.  Endast ett annat företag har nått 4,000 franchisetagare snabbare.  Subway gjorde det på 15 år. Endast en liten andel (.005%) av alla franchise har 4,000 enheter.  Dessutom, enligt FRANData, Anytime Fitness är bara en av 15 franchisegivare som finns lokaliserade i 30 eller flera länder.

Den första Anytime Fitness i Sverige öppnade i Kinna i 2016.  Sedan dess, har 3 klubbar öppnat inom landet med ytterligare 2 klubbar som kommer att öppna före sommaren. Anytime Fitness planera att öppna ytterligare 80 gym inom de närmaste 5 åren.

“Anytime Fitness har alltid fokuserat på bekvämlighet, överkomliga priser och en vänlig, stödjande atmosfär,” säger Iain Bylsma, Chief Operating Officer för Norden.  “Det kommer aldrig att förändras. Men vi har utökat vår programmering och fördelar för medlemmar. Specifikt, Smågruppsträning, Virtuell Coaching och ge alla våra medlemmar personliga träningsplaner för att hjälpa till att få dem igång på sin fitness resa har varit mycket populär och kommer att bidra till vår framtida tillväxt.”

AFRIKA FÖRST OCH SEDAN ANTARKTIS

Inom de närmaste veckorna, Anytime Fitness förväntar sig att formalisera ett avtal med masterfranchisetagare att öppna minst 75 gym i Marocko under de kommande 10 åren.  Ingången till Afrika innebär att franchisen nästan säkert kommer att ha gym öppna i 32 länder på sex kontinenter i slutet av detta året.  Runyons nästa mål är att bli den första franchise, historiskt mässigt med anläggningar öppna och verksamma på alla sju kontinenter.

“Vi har redan börjat utforska alternativ för Antarktis,” säger han.  “Det kommer att hända – och tidigare än du kanske tror.”

Totala intäkterna för Anytime Fitness, dess moderbolag, Self Esteem Brands, och dess masterfranchisetagare förväntas toppa $2 Billion i 2018.

“Vårt syfte, mycket enkelt, är att hjälpa människor att komma till en hälsosammare plats,” säger Dave Mortensen, ordförande och en av grundarna of Anytime Fitness.  “För att hjälpa så många människor som möjligt, vi ständigt strävar efter att ge våra franchisetagare stöd, verktyg och den teknik de behöver för att bästa betjäna sina medlemmar.  Vi har varit framgångsrika eftersom vi arbetar hart, inte bara för att möta de ständigt föränderliga preferenser of fitness konsumenter, men att förutse dem.”

BLI MEDLEM I BARCELONA, TRÄNA I SYDNEY – ELLER SHANGHAI

En av fördelarna med ett Anytime Fitness medlemskap, och en bidragande orsak till bolagets snabba tillväxt, är franchisens “Anywhere Access” policy:  Gå med ett Anytime Fitness gym och du kan använda någon av kedjans 4,000 gym världen över – utan extra kostnad.  Detta ger medlemmarna möjlighet att träna inte bara när de väljer (Anytime Fitness gym är öppet 24/7/365), men praktiskt tagit vart de vill. Med gym i alla 50 stater och mer än 30 länder (inklusive Australien, Storbritannien, Spanien, Italien och Japan), det “Anywhere Access” policy kan verkligen spara på utgifter – särskilt för frekventa resenärer.

ANDRA SENASTE ANYTIME FITNESS NYHETER:  http://anytimefitness.com/press

####

Om Anytime Fitness

Rankad #1 på Entrepreneur’s prestigefyllda Topp Global Franchise lista, Anytime Fitness är den snabbast växande gymfranchise i världen, med 4,000 gym som betjänar 3,000,000 medlemmar på fem (snart alla sju) kontinenter. Öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, Anytime Fitness är stolt över att kunna ge sina medlemmar bekväma fitness alternativ och vänlig, personlig service i välskötta anläggningar som har högsta kvalitet träningsutrustning. Gymmen är nu öppna i alla 50 stater, Kanada, México, Australien, Nya Zeeland, England, Skottland, Irland, Wales, Grand Cayman, Polen, Nederländerna, Spanien, Qatar, Indien, Chile, Japan, Singapore, Malaysia, Hong Kong, Kina, Taiwan, Belgien, Italien, Sverige och Filippinerna.  Alla franchisegym är individuellt ägda och drivna.  Gå med ett gym och använda dem alla.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s