De topp fem anledningarna till varför Anytime Fitness är en bra franchise.

Från sin ledande position inom fitnessindustrin till företagets förmåga att hjälpa sina franchisetagare att göra skillnad i andra människors liv, Anytime Fitness står huvud och axlar över konkurrensen i en allt mer trång marknad.

Listan över anledningar till varför det är spännande att vara en stor aktör inom fitnessindustrin tar aldrig slut. Faktumet att en miljon människor ansluter sig till Anytime Fitness-klubbar varje år och den årliga förväntade tillväxttakten på 2.8 procent mellan 2014 och 2019 gör att hälsomedvetna entreprenörer och fitness-entusiaster ropar efter chansen att bli en del av det. Anytime Fitness ligger i framkant av denna populära trend

Sedan lanseringen av franchisemöjligheten redan år 2002 har Anytime Fitness befäst sin position som fitnessindustrins snabbast växande koncept. Dess klättrande försäljning, fantastiska Franchise redovisningsdokument, och första plats rankningen som Top Global Franchise av Entrepreneur backar upp det anspråket. Det är dock inte den utmärkelsen som gör Anytime Fitness så speciellt. Det är de mindre sakerna som verkligen gör skillnad.

Ta varumärkets kultur, till exempel. Företag som hävdar att de stödjer en “Work hard, play hard” mentalitet är vanliga, men på Anytime Fitness är det faktiskt sant. Det finns en anledning till att nästan 4,000 av dess medlemmar, anställda, och franchisetagare har tatueringar av Running man logggan—Anytime Fitness är inte bara ett varumärke, det är en livsstil. Utöver sina försäljningssiffror och erkännande från branschorganisationer är Anytime Fitness ett koncept som drivs av sitt uppdrag att hjälpa människor leva lyckligare, friskare liv och det är denna förmåga att aldrig glömma sina värderingar som fortsätter att driva på framgången.

 

Dessa är de fem främsta skälen som Anytime Fitness sticker ut:

1.    Fitness Industrin har Högkonjunktur

Det är ingen hemlighet att fitness-delen av franchise-industrin är mer populär än någonsin. Fetma har blivit en epidemi, och människor över hela världen letar aktivt efter nya sätt för att inkludera motion som en del av deras dagliga rutin för att bekämpa det. Att ansluta sig till ett lokalt gym som erbjuder ett prisvärt medlemskapspaket med unika fördelar är ett av de mest vanliga sätten för människor att hålla sig i form. Och med mer än 3,500 platser för närvarande som är öppna dygnet runt 356 dagar om året, gör att Anytime Fitness har en bekväm närvaro som är svår att bortse ifrån.

Anytime Fitness franchisetagare och medlemmar som upplever inte bara en stark känsla av gemenskap i deras hem gym—de får också stöd från var och en av konceptets enheter. Den familjekänslan är inte bara för syns skull. Anytime Fitness laganda är uppenbart för sina tusentals gympersonal och 3 miljoner klubbmedlemmar runt om i världen.

2.    Anytime Fitness är ett Kul och Passionerat Varumärke

Så gott som varje medlem i Anytime Fitness team finns för att de älskar det. Det är därför varumärket har fokus på att ha kul—från grundarna som bär kiltar till världsrekord-utmaningar före sin årliga konferens, Anytime Fitness stävar efter att skapa en positiv balans som ställer lika stor vikt vid krävande arbete som en lättsam miljö. Passionen som ligger bakom detta går inte obemärkt förbi franchisetagare eller medlemmar. I själva verket är det vad som gör att människor kommer tillbaka.

“Det finns en speciell atmosfär på Anytime Fitness,” säger Anytime Fitness medlemmen Tom Wlodkowski, som tränade med sin instruktör för att medverka i ett triathlon trots att han är blind. “Stämningen är varm och vänlig. Kvaliteten på personal är ojämförlig och det finns en känsla att alla är välkomna, accepterade, och uppskattade—på samma villkor. Medlemmar ges respekten och stödet de behöver. Det är en familj, och en klubb, och du vill vara en del av det.”

3.    Gymmet Känner sina Medlemmar Bättre än Konkurrenterna

Trots att Anytime Fitness är en av de största träningskoncepten i branschen, har varje gym en mindre yta än de flesta. Det innebär att dess franchisetagare har möjlighet att kommunicera personligen med alla deras medlemmar, så att de kan ge det bästa mentala och fysiska stöd som möjligt. Det är därför ”Running man””-tatueringar inte är begränsade till de anställda—Även Anytime Fitness medlemmar uppskattar denna anknytning.

“Running man symboliserar så mycket mer än fitness för mig. Running man påminner mig om att jag är en del av en familj som är fullt av kärlek och uppmuntran. Tillsammans med Running man, är ordet ‘Stark’ skrivet av den starkaste personen jag vet—min mamma. Running man och ordet, kommer fungera som en ständig påminnelse om att jag är välsignad med många fantastiska människor i mitt liv och jag kan åstadkomma vad jag än vill starkt nog; Både gällande fitness-mål och i mitt liv,” sade Anytime Fitness medlemmen Rebecca Kucsma.

4.    Franchisetagare Älskar Jobbet

Teamet bakom Anytime Fitness vet att bara arbete och ingen lek leder till en negativ upplevelse. Anytime Fitness undgår detta genom att llåta människor att försörja sig genom det de älskar. De tror att om du gör det rätt, bör det inte kännas som arbete.

“Anytime Fitness är mer än ett företag—det är en livsstil. Vi lever efter de fyra P:na people(människor), purpose (syfte), profits(vinst) och play(lek). Vi är inte i fitness-branschen, vi är i människo-branschen. Och som en franchise-ägare, får du slå samman vår beprövade modell med din passion,” säger Chuck Runyon, VD för Anytime Fitness.

5.    Anytime Fitness-Ägarna Påverkar Världen

Anytime Fitness ville inte bli det ledande fitness-konceptet genom att bara underteckna vilken  franchisetagare som helst som uppfyller de ekonomiska kvalifikationerna. Konceptet grundades för att göra en skillnad i människors liv ochh det är varför varje lokal ägare beslutar sig för att investera i varumärket.

“Jag vill gärna tror att jag hjälper människor,” säger Anytime Fitness franchisetagare Brian Ricketts. “Jag är inte en [traditionell] affärsman, inte heller tror jag mig veta hur man tjänar pengar, men jag vill gärna tro att jag kan göra skillnad i människors liv.”

Denna förmåga att skapa en varaktig effekt är det som fortsätter att locka franchisetagarnas toppskikt till Anytime Fitness’ systemet. Genom sina gym hjälper varje franchisetagare sina samhällen att leva en hälsosammare livsstil, som sprider sig genom generationer. Det är en handling som går långt utöver Anytime Fitness verksamheten.

Runyon sade, “Du bygger inte bara ett företag med oss—du bygga ett arv.”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s